Almás-gombás sertésmáj rizottó recept

Hozzávalók:
- 1/2 kg sertésmáj
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 bögre rizs
- 4 fej gomba
- 1 nagy szem savanyú alma
- 1 teáskanál kacsazsír
- só
- bors
- babérlevél
- piros paprika
- piros arany
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk, a májat vékony csíkokra és felhevített zsiradékon megpirítjuk. Amikor kifehéredik akkor mehet rá a szeletelt gomba, alma és a fokhagyma reszelve.
2 dl vízzel felöntjük és fűszerezzük. SÓZNI NEM SZABAD!
Amikor megpuhult, akkor elzárjuk és ízlés szerint sózzuk. Főtt rizzsel összekeverjük és már lehet is enni. :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »