Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Almás-gombás sertésmáj rizottó recept

Almás-gombás sertésmáj rizottó
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1/2 kg sertésmáj
    • 1 nagy fej vöröshagyma
    • 4 gerezd fokhagyma
    • 2 bögre rizs
    • 4 fej gomba
    • 1 nagy szem savanyú alma
    • 1 teáskanál kacsazsír
    • bors
    • babérlevél
    • piros paprika
    • piros arany

    Elkészítése:

    A hagymát apróra vágjuk, a májat vékony csíkokra és felhevített zsiradékon megpirítjuk. Amikor kifehéredik akkor mehet rá a szeletelt gomba, alma és a fokhagyma reszelve.

    2 dl vízzel felöntjük és fűszerezzük. SÓZNI NEM SZABAD!

    Amikor megpuhult, akkor elzárjuk és ízlés szerint sózzuk. Főtt rizzsel összekeverjük és már lehet is enni. :)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá