Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tormakrémes sült bucik recept

Tormakrémes sült bucik
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
41 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 5 db zsemle alakú pékárú
    • 5 dl tej
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 kiskanál só
    • 5 dkg reszelt parmezán
    • 2 szál újhagyma zöldje
    • 15 dkg tormakrém
    • ízlés szerint só
    • ízlés szerint bors

    Elkészítése:

    A hagyma zöldjét vágjuk apróra. A tejben keverjük el a tojást és kicsit sózzuk, borsozzuk meg. A zsemlék tetejét vágjuk be mélyen, majd a mélyedésekbe rakjunk a tormakrémből bőven (be fogja inni a sütés végére).

    A fűszeres tejben áztassuk-forgassuk meg a zsemléket, majd rakjuk egy tepsibe. Előmelegített sütőben 170 C°-on kb 35-40 perc alatt süssük készre. Akkor készült el, ha kívül ropógós, belül finom puha marad a zsemle.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá