Vendégváró recept
Hozzávalók:
- 6 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 20 dkg sonka vagy párizsi
- 6 csemegeuborka,
- 2 savanyú alma
- 1 fej lila hagyma
- 1 dl víz
- 1 erőleves vagy húsleves kocka
- 2 evőkanál zselatin
- 3 dl tartármártás (2 dl tejföl, 1 dl majonéz, 1 teáskanál mustár,csipet só,a csapott kávéskanál cukor,csipet őrölt bors)
Elkészítése:
Minden hozzávalót kis kockára vágunk és egy tálba tesszük.
1 dl vizet felforralunk, feloldjuk benne az erőleves vagy húsleveskockát, majd elkeverjük benne a zselatint és hozzáadjuk az elkészített tartármártást.
Ráöntjük és összekeverjük a felkockázott hozzávalókkal. Formába öntjük és hűtőbe tesszük míg megdermed.
Ha kész egy tálcára borítjuk. Önálló fogásként vagy köretként is tálalható.
Tipp:
Bármilyen formában elkészíthető. Esetleg lehet még több uborkát és hagymát beletenni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

