Vendégváró recept
Hozzávalók:
- 6 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 20 dkg sonka vagy párizsi
- 6 csemegeuborka,
- 2 savanyú alma
- 1 fej lila hagyma
- 1 dl víz
- 1 erőleves vagy húsleves kocka
- 2 evőkanál zselatin
- 3 dl tartármártás (2 dl tejföl, 1 dl majonéz, 1 teáskanál mustár,csipet só,a csapott kávéskanál cukor,csipet őrölt bors)
Elkészítése:
Minden hozzávalót kis kockára vágunk és egy tálba tesszük.
1 dl vizet felforralunk, feloldjuk benne az erőleves vagy húsleveskockát, majd elkeverjük benne a zselatint és hozzáadjuk az elkészített tartármártást.
Ráöntjük és összekeverjük a felkockázott hozzávalókkal. Formába öntjük és hűtőbe tesszük míg megdermed.
Ha kész egy tálcára borítjuk. Önálló fogásként vagy köretként is tálalható.
Tipp:
Bármilyen formában elkészíthető. Esetleg lehet még több uborkát és hagymát beletenni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

