Töltött kagylók recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 nagyobb alma
- 15 dkg sonka
- 10 dkg füstölt sajt
- 3 db főtt FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek majonéz
- 2 ek tejföl
- 1 ek ecetes torma
- só, bors – ízlés szerint
- óriáskagyló tészta – kb 25 db
- vegyes zöldsaláta
- 2- 3 ek olivaolaj
Elkészítése:
A tésztát főzzük ki enyhén sós, bő vízben, majd szűrjük le és tegyük félre. Az almának távolítsuk el a magházát és vágjuk kisebb kockára.
A sonkát, sajtot és a főtt tojást is szintén kockázzuk fel. Keverjük össze a tejfölt a majonézt és a tormát, ízesítsük és forgassuk össze a felkockázott hozzávalókkal.
Töltsük meg a kagylókat és tálaljuk olívaolajjal meglocsolt salátaágyon.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.