Töltött kagylók recept
Hozzávalók:
- 1 nagyobb alma
- 15 dkg sonka
- 10 dkg füstölt sajt
- 3 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 ek majonéz
- 2 ek tejföl
- 1 ek ecetes torma
- só, bors – ízlés szerint
- óriáskagyló tészta – kb 25 db
- vegyes zöldsaláta
- 2- 3 ek olivaolaj
Elkészítése:
A tésztát főzzük ki enyhén sós, bő vízben, majd szűrjük le és tegyük félre. Az almának távolítsuk el a magházát és vágjuk kisebb kockára.
A sonkát, sajtot és a főtt tojást is szintén kockázzuk fel. Keverjük össze a tejfölt a majonézt és a tormát, ízesítsük és forgassuk össze a felkockázott hozzávalókkal.
Töltsük meg a kagylókat és tálaljuk olívaolajjal meglocsolt salátaágyon.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

