Kapros citromos tojássaláta recept

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 evőkanál majonéz
- 0,5 teáskanál mustár
- reszelt citromhéj
- 1 teáskanál apróra vágott petrezselyem
- 1 teáskanál apróra vágott kapor
- só, bors ízlés szerint
Elkészítés:
Főzzük a tojásokat 13 percig, majd öntsük le róluk a vizet és hagyjuk teljesen kihűlni. Ezután pucoljuk meg őket és vágjuk apró kockákra.
Egy tálban keverjük össze a majonézet, a mustárt, a reszelt citromhéjat, a petrezselymet és a kaprot. Ízesítsük sóval és borssal.
Keverjük jól össze az összetevőket, majd jól lehűtve tálaljuk.
Ez a frissítő és ízletes tojássaláta remek választás lehet egy könnyű ebédhez vagy vacsorához és kiválóan illik piknikekhez is.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »