Tojásos virslisaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg virsli
- 850 g tejföl
- 1 nagy fej lilahagyma
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 evőkanál olaj
- só
- frissen őrölt bors
Elkészítése:
A virslit megfőzzük. Közben a lilahagymát nagyon vékony karikákra vágjuk, majd megsózzuk.
Megfőzzük a tojást is. Amikor a virsli megfőtt, kihűtjük, majd felkarikázzuk.
Közben a tojások is megfőttek, így azokat megpucoljuk. A sárgákat külön edénybe szedjük és összetörjük villával. A fehérjét felcsíkozzuk.
A sárgákhoz kevés sót vagy ételízesítőt, valamint olívaolajat téve villával összekeverjük. A felszeletelt virslivel, a lilahagymával, a fehérjével, a tejföllel, átlagosnál több borssal, valamint a kikevert tojássárgájával összekeverjük alaposan és megkóstoljuk.
Szükség szerint utánízesítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »