Tejfölös gombasaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg gomba
- 1 fej hagyma, lila hagyma, vagy 1 csomó újhagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- kevés olíva olaj
- kevés száraz fehérbor
- só, őrölt bors
- 2 dl tejföl
Elkészítése:
A gombát, és a hagymát felszeletelem, a fokhagymát szétnyomom. A hagymát kevés olíva olajon üvegesre párolom, a fokhagymával együtt. Hozzáadom a szeletelt gombát is. Kevés borral felöntve, tovább párolom. Megsózom, megborsozom.
Hagyom kicsit hűlni, majd hozzákeverem a tejfölt. Ha van, újhagymát szeletelek hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »