Színes, gyors saláta recept

Hozzávalók:
- 30 dkg uborka
- 2 közepes db paprika (piros színű)
- 4 közepes db lila hagyma
- só ízlés szerint
- 7 ek ecet (10 %-os)
- 4 ek cukor
- 4 dl víz
Elkészítése:
Az uborkát legyaluljuk. A piros paprikát és hagymát is hozzászeleteljük. Az egészet megsózzuk.
Elkészítjük az ecetes levet. A cukrot, sót és ecetet összekeverjük addig, míg el nem olvad minden. Majd felengedjük vízzel.
Ráöntjük a zöldségekre, jól belenyomkodjuk. Hűtőbe tesszük minimum 30 percre. Ha jól lehűlt, kínálhatjuk az étel mellé.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »