Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Svéd tejfölös uborka recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg uborka
    • 2 dl tejföl
    • 1 csokor kapor
    • csipetnyi cukor
    • őrölt bors
    • ecet

    Elkészítés:
    A meghámozott uborkát késsel milliméter vastag szeletekre vágjuk, egy fél órára enyhén cukros-sós-ecetes páclébe áztatjuk. Ezután lecsepegtetjük, és összekeverjük a tejföllel, amelyet a vágott kaporral, sóval, csipetnyi cukorral, és kevés őrölt borssal ízesítettünk. Hasonlít a lengyel uborkasalátához, de az íze „szelídebb”, különlegesebb.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá