Sajtos paradicsomsaláta recept
Hozzávalók:
- 1 kg vegyes paradicsom (koktél, Lucullus, karós, stb.)
- 1 kanál extra szűz olíva olaj
- 1 kanál almaecet
- 10 dkg reszelt sajt (trappista, ementáli, parmezán, vagy más félkemény sajt)
Elkészítése:
A nagyobb paradicsomokat kettőbe, a még nagyobbakat negyedbe vágom, a kisebbeket egyben hagyom.
Először olíva olajat öntök rá, mert az megakadályozza, hogy a levét kiengedje. Megcsorgatom almaecettel is, (minden enyhe ecet jó hozzá) és sajtot reszelek rá.
Kitűnő nyáresti étel, önmagában is elég vacsorára.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »


