Rántott tengeri hal salátával recept

Hozzávalók:
- 1 kg panírozott tengeri hal (fagyasztott)
- 1 kígyó uborka
- 4 paradicsom
- 2 paprika
- 2 lila hagyma
- 15 dkg olívabogyó (magozott)
- 0,5 citrom leve
- 3 ek olíva-, vagy tökmag-, vagy mogyoróolaj
Elkészítése:
A halat felengedés nélkül forró olajba tesszük, és ropogósra sütjük.
Az uborkát, a paradicsomot felkockázzuk, a lila hagymát apróra vágjuk.
Egy tálba tesszük a zöldségeket és az olívabogyót. Citromlével és olajjal meglocsoljuk, és fogyasztásig hűtőben tartjuk.
Tipp:
Ha feta sajtot is adunk hozzá, és megszórjuk kevés oregánóval, kész a görög saláta.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »