Rántott tengeri hal salátával recept

Hozzávalók:
- 1 kg panírozott tengeri hal (fagyasztott)
- 1 kígyó uborka
- 4 paradicsom
- 2 paprika
- 2 lila hagyma
- 15 dkg olívabogyó (magozott)
- 0,5 citrom leve
- 3 ek olíva-, vagy tökmag-, vagy mogyoróolaj
Elkészítése:
A halat felengedés nélkül forró olajba tesszük, és ropogósra sütjük.
Az uborkát, a paradicsomot felkockázzuk, a lila hagymát apróra vágjuk.
Egy tálba tesszük a zöldségeket és az olívabogyót. Citromlével és olajjal meglocsoljuk, és fogyasztásig hűtőben tartjuk.
Tipp:
Ha feta sajtot is adunk hozzá, és megszórjuk kevés oregánóval, kész a görög saláta.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »