Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Provanszi céklasaláta recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg cékla
    • 1 dl olaj
    • kevés reszelt vöröshagyma
    • ecet

    Elkészítés:
    A céklát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és akkora kockákra vágjuk, mint a társasjátékok dobókockája. Az olajat megforrósítjuk, a céklakockákat hirtelen megsütjük benne, és még melegen tálra téve megsózzuk, a hagymát közé keverjük, és ecettel megöntözzük. Végül az olajat, amiben sült, ráöntjük, és néhány órára jégbe hűtjük. A franciák előételnek eszik, de kitűnő húshoz is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá