Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Patisszonsaláta recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg apró patisszon
    • 2 fej vöröshagyma
    • 2-3 evőkanál olaj
    • 3-4 szem bors
    • 2 babérlevél
    • ecet

    Elkészítés:
    A patisszont meghámozzuk, nagyon vékonyra felszeleteljük, és tálba rakjuk. Ecetes-sós-cukros páclevet készítünk, és babérlevéllel, borssal ízesítjük. Beletöltjük az olajat, és felforralva öntjük a patisszonra. A tálat lefedjük, úgy hagyjuk kihűlni, és másnap leszűrve, pecsenyéhez köretnek adjuk a patisszonsalátát.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá