Paradicsomsaláta zellerrel, lila hagymával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg paradicsom (vegyesen többféle)
- 3 lila hagyma
- 1/4 zeller reszelve
- só
- 1 ek almaecet
- 2 ek extra szűz olívaolaj
Elkészítése:
A lila hagymát vékony félkarikákra vágtam, majd hozzáreszeltem a zellert. Megsóztam, majd hozzádaraboltam a paradicsomot.
Megöntöztem almaecettel és olíva olajjal, majd jól elkevertem.
A lila hagymának nincs szüksége puhulásra, valamint a reszelt zeller is igazán illett a salátához. Akár azonnal is fogyasztható, de ha hűtőben érleljük rövid ideig, még jobb lesz.
A paradicsomsaláta zellerrel, lila hagymával kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 1 g
Szénhidrát: 5 g
Zsír: 2 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »