Paradicsomsaláta zellerrel, lila hagymával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg paradicsom (vegyesen többféle)
- 3 lila hagyma
- 1/4 zeller reszelve
- só
- 1 ek almaecet
- 2 ek extra szűz olívaolaj
Elkészítése:
A lila hagymát vékony félkarikákra vágtam, majd hozzáreszeltem a zellert. Megsóztam, majd hozzádaraboltam a paradicsomot.
Megöntöztem almaecettel és olíva olajjal, majd jól elkevertem.
A lila hagymának nincs szüksége puhulásra, valamint a reszelt zeller is igazán illett a salátához. Akár azonnal is fogyasztható, de ha hűtőben érleljük rövid ideig, még jobb lesz.
A paradicsomsaláta zellerrel, lila hagymával kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 1 g
Szénhidrát: 5 g
Zsír: 2 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »