Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Orosz hússaláta recept

Orosz hússaláta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 10 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 4 db burgonya
    • 2 db alma
    • 4-5 db savanyú uborka
    • 20 dkg natúr sertéssült
    • 1 pohár tejföl
    • 1 tubus majonéz
    • só, őrölt bors, delikát, liszt, olaj

    Elkészítése:

    A tojásokat keményre főzzük, és kihűtjük. A burgonyákat meghámozzuk, és delikátos vízben puhára főzzük. Az almát szintén meghámozzuk és a savanyú uborkával együtt vékony kis csíkokra vágjuk.

    A sertéshúst vékonyra szeleteljük, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, és forró olajban ropogósra sütjük. A megfőtt burgonyát, a kihűtött sertéssültet, és négy darab főtt tojást a többi hozzávalóhoz hasonlóan csíkokra vágjuk. A saláta összetevőit egy tálba tesszük, és a majonézzel elkevert tejföllel jól átforgatjuk.

    Tálaláskor a salátát egy tányérra halmozzuk, és befedjük a maradék szeletelt főtt tojással. Jól lehűtjük, és egy tortához hasonlóan szeletenként tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá