Majonézes kukoricasaláta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 db morzsolt kukorica konzerv
- 1 kis fej lilahagyma
- 200 g tejföl (12 %-os)
- 100 g majonéz
- 2 teáskanál kristálycukor
- 0,5 teáskanál mustár
- 0,5 teáskanál citromlé
- 2 csipet só
- csipet fehér bors (őrölt)
Elkészítése:
A csemegekukoricát alaposan leszűrjük.
Egy tálban alaposan összekeverjük a tejfölt, a majonézt, a mustárt, a cukrot és a citromlevet. Sózzuk és borsozzuk.
A lilahagymát apró kockára vágjukés a kukoricával együtt a salátaöntethez adjuk, majd alaposan összekeverjük.
Pár órára hűtőbe tesszük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.