Majonézes krumplisaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 1 nagy tubus majonéz
- 2 nagypohár tejföl
- pici bors, só
- ízlés szerint cukor
- 3 ek mustár
- 2 fej lila hagyma
- 3 db fött
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Megtisztítom a krumplit és felkockázom és megfőzöm. Mikor megfőtt leszűröm és hagyom kihűlni.
A masszát elkészítem:
A tejfölt összekeverem a majonézzel, hozzáadom a sót, a borsot, a cukrot és a mustárt.
A tojásokat keményre főzöm, majd megpucolom és kis kockákra vagdosom, majd hozzákeverem a masszához.
A lilahagymát is felapírtom, majd ezt is beleszórom a masszába.
A kihűlt krumplit összekeverem a masszával és ízlés szerint díszítem. Hidegen tálalom
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »