Majonézes krumplisaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 1 nagy tubus majonéz
- 2 nagypohár tejföl
- pici bors, só
- ízlés szerint cukor
- 3 ek mustár
- 2 fej lila hagyma
- 3 db fött
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Megtisztítom a krumplit és felkockázom és megfőzöm. Mikor megfőtt leszűröm és hagyom kihűlni.
A masszát elkészítem:
A tejfölt összekeverem a majonézzel, hozzáadom a sót, a borsot, a cukrot és a mustárt.
A tojásokat keményre főzöm, majd megpucolom és kis kockákra vagdosom, majd hozzákeverem a masszához.
A lilahagymát is felapírtom, majd ezt is beleszórom a masszába.
A kihűlt krumplit összekeverem a masszával és ízlés szerint díszítem. Hidegen tálalom
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »