Majonézes krumplisaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 1 nagy tubus majonéz
- 2 nagypohár tejföl
- pici bors, só
- ízlés szerint cukor
- 3 ek mustár
- 2 fej lila hagyma
- 3 db fött
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Megtisztítom a krumplit és felkockázom és megfőzöm. Mikor megfőtt leszűröm és hagyom kihűlni.
A masszát elkészítem:
A tejfölt összekeverem a majonézzel, hozzáadom a sót, a borsot, a cukrot és a mustárt.
A tojásokat keményre főzöm, majd megpucolom és kis kockákra vagdosom, majd hozzákeverem a masszához.
A lilahagymát is felapírtom, majd ezt is beleszórom a masszába.
A kihűlt krumplit összekeverem a masszával és ízlés szerint díszítem. Hidegen tálalom
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »