Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Lencsesaláta fetával recept

Lencsesaláta fetával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg lencse
    • hagyma
    • 1 nagyobb gerezd fokhagyma
    • 1 tk bazsalikom
    • 1 tk oregánó
    • 1 tk őrölt babérlevél
    • 1 dl olívaolaj
    • fél dl fehér borecet
    • 10 dkg fetasajt
    • só,bors

    Elkészítése:

    A lencsét lábasba tettem, sóztam, borsoztam. Ráöntöttem a borecetet és annyi vizet ami éppen ellepte. Puhára főztem és fedő alatt hagytam kihűlni.

    Amikor kihűlt a lencse, hozzákevertem a hagymát, az áttört fokhagymát, a fűszereket és meglocsoltam az olívaolajjal. A végén tettem rá a sajtot és egy éjszakára hűtőbe tettem.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá