Kapros kukoricasaláta recept

Hozzávalók:
- 1 doboz konzerv csemege kukorica
- 1 pohár (200 g) tejföl
- 1 mokkás kanál só
- őrölt fehér bors
- kevés friss, vagy szárított kapor
- 1 kanál extra szűz olíva olaj
Elkészítése:
A dobozos csemege kukoricát lecsöpögtetjük, elkeverjük sóval, kevés őrölt fehér borssal, tejföllel, vagy ha valaki jobban kedveli joghurttal, (így könnyebb lesz salátánk) és ízlés szerinti mennyiségű extra szűz olíva olajjal.
A friss, apróra vágott, vagy szárított morzsolt kaprot is keverjük salátánkhoz.
A kapor mellett, vagy helyette illik a salátába a snidling, vagy az újhagyma is. Drágább, de összetettebb ízű, ha a tejföl, vagy joghurt helyett majonézt használunk hozzá.
A kapros kukoricasaláta kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 3 g
Szénhidrát: 13 g
Zsír: 10 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »