Majonézes krumplisaláta recept

Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 1 nagy tubus majonéz (kb 400 g)
- 2 nagy pohár tejföl (2*270 g)
- pici bors, só
- ízlés szerint cukor
- 3 ek mustár
- 2 fej lilahagyma
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- Ízlés szerint petrezselyem zöld
Elkészítése:
Krumpli előkészítése:
Tisztítsuk meg a krumplit, vágjuk kockákra és főzzük meg. Amint elkészült, szűrjük le és hagyjuk kihűlni.
A majonézes massza elkészítése:
Keverjük össze a tejfölt és a majonézt egy tálban. Adjuk hozzá a sót, borsot, cukrot és a mustárt az ízlésünknek megfelelően.
Elkészítés:
Főzzük meg a tojásokat keményre, pucoljuk meg és vágjuk apró kockákra. Ezeket keverjük hozzá a majonézes masszához.
Aprítsuk fel a lilahagymát és szórjuk bele a masszába.
Óvatosan forgassuk össze a kihűlt krumplit a majonézes masszával.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »