Majonézes krumplisaláta recept

Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 1 nagy tubus majonéz (kb 400 g)
- 2 nagy pohár tejföl (2*270 g)
- pici bors, só
- ízlés szerint cukor
- 3 ek mustár
- 2 fej lilahagyma
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- Ízlés szerint petrezselyem zöld
Elkészítése:
Krumpli előkészítése:
Tisztítsuk meg a krumplit, vágjuk kockákra és főzzük meg. Amint elkészült, szűrjük le és hagyjuk kihűlni.
A majonézes massza elkészítése:
Keverjük össze a tejfölt és a majonézt egy tálban. Adjuk hozzá a sót, borsot, cukrot és a mustárt az ízlésünknek megfelelően.
Elkészítés:
Főzzük meg a tojásokat keményre, pucoljuk meg és vágjuk apró kockákra. Ezeket keverjük hozzá a majonézes masszához.
Aprítsuk fel a lilahagymát és szórjuk bele a masszába.
Óvatosan forgassuk össze a kihűlt krumplit a majonézes masszával.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »