Károlyi saláta roston csirkecsíkokkal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 4 személyre:
- 4 db burgonya
- 1 fej saláta
- 2 db piros kaliforniai paprika
- 15 dkg csemege uborka
- 1 szál póréhagyma
- 2 dl majonéz
- 2 dl tejföl
- citromlé
- só
- őrölt fehér bors
- porcukor
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 40 dkg csirkemell filé
- szárnyas fűszerkeverék
- étolaj
Elkészítése:
A burgonyát és a tojásokat megfőzzük. A paprikát, a fejes salátát, a póréhagymát, a csemege uborkát csíkokra a főtt burgonyát kockákra vágjuk. A csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk.
A majonézt és a tejfölt összekeverjük, ízesítjük sóval, fehér borssal, citromlével, cukorral/ha szükséges/.
A csirkemellet az olajon szép pirosra sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A zöldségeket összekeverjük, leöntjük a majonézzel. A tetejére szórjuk a csirkecsíkokat és negyedekbe vágott főtt tojással díszítjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »