Károlyi saláta roston csirkecsíkokkal recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók 4 személyre:
- 4 db burgonya
- 1 fej saláta
- 2 db piros kaliforniai paprika
- 15 dkg csemege uborka
- 1 szál póréhagyma
- 2 dl majonéz
- 2 dl tejföl
- citromlé
- só
- őrölt fehér bors
- porcukor
- 4 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 40 dkg csirkemell filé
- szárnyas fűszerkeverék
- étolaj
Elkészítése:
A burgonyát és a tojásokat megfőzzük. A paprikát, a fejes salátát, a póréhagymát, a csemege uborkát csíkokra a főtt burgonyát kockákra vágjuk. A csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk.
A majonézt és a tejfölt összekeverjük, ízesítjük sóval, fehér borssal, citromlével, cukorral/ha szükséges/.
A csirkemellet az olajon szép pirosra sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A zöldségeket összekeverjük, leöntjük a majonézzel. A tetejére szórjuk a csirkecsíkokat és negyedekbe vágott főtt tojással díszítjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.