Káposztasaláta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- fejes káposzta (akár lila káposzta is lehet)
- köménymag
- ecet
- só
- cukor
Recept:
A megtisztított káposzta fejeket a torzsája nélkül gyaluljuk vagy vékony csíkokra vágjuk. Vizet forralunk és azt a káposztára öntjük úgy, hogy ellepje majd 4-5 perc múlva leszűrjük.Kevés sós, ecetes, cukros vizet forralunk kis köménymaggal. Ha ez kihűlt ráöntjük a káposztára. Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
[ad#Google Adsense Cikk]
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.