Káposztasaláta édesítővel recept

Hozzávalók:
- 1 közepes fej káposzta fele
- 1 tk só
- 1 ek ételecet
- 2 kk folyékony édesítő
Elkészítése:
A káposzta felső leveleit leszedjük. A maradék káposztát vékonyra felcsíkozzuk. Sózzuk, kicsit átforgatjuk, és fél órát hagyjuk pihenni.
A káposztából kinyomkodjuk a levét, és áttesszük egy tálba. Annyi vizet öntünk rá, hogy éppen ellepje. Édesítővel és ecettel ízesítjük, majd hűtőbe tesszük legalább 1 órára.
Tipp:
Nemrégiben megkérdeztem egy szakértőt, aki a cukor helyett egy bizonyos folyékony édesítőt ajánlott egy kis diétához. Be is szereztem és tényleg olyan a vele készült saláta ízre, mintha kristálycukorral készült volna. Nem tapasztaltam mellékízt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »