Káposztasaláta édesítővel recept

Hozzávalók:
- 1 közepes fej káposzta fele
- 1 tk só
- 1 ek ételecet
- 2 kk folyékony édesítő
Elkészítése:
A káposzta felső leveleit leszedjük. A maradék káposztát vékonyra felcsíkozzuk. Sózzuk, kicsit átforgatjuk, és fél órát hagyjuk pihenni.
A káposztából kinyomkodjuk a levét, és áttesszük egy tálba. Annyi vizet öntünk rá, hogy éppen ellepje. Édesítővel és ecettel ízesítjük, majd hűtőbe tesszük legalább 1 órára.
Tipp:
Nemrégiben megkérdeztem egy szakértőt, aki a cukor helyett egy bizonyos folyékony édesítőt ajánlott egy kis diétához. Be is szereztem és tényleg olyan a vele készült saláta ízre, mintha kristálycukorral készült volna. Nem tapasztaltam mellékízt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »