Káposztasaláta édesítővel recept

Hozzávalók:
- 1 közepes fej káposzta fele
- 1 tk só
- 1 ek ételecet
- 2 kk folyékony édesítő
Elkészítése:
A káposzta felső leveleit leszedjük. A maradék káposztát vékonyra felcsíkozzuk. Sózzuk, kicsit átforgatjuk, és fél órát hagyjuk pihenni.
A káposztából kinyomkodjuk a levét, és áttesszük egy tálba. Annyi vizet öntünk rá, hogy éppen ellepje. Édesítővel és ecettel ízesítjük, majd hűtőbe tesszük legalább 1 órára.
Tipp:
Nemrégiben megkérdeztem egy szakértőt, aki a cukor helyett egy bizonyos folyékony édesítőt ajánlott egy kis diétához. Be is szereztem és tényleg olyan a vele készült saláta ízre, mintha kristálycukorral készült volna. Nem tapasztaltam mellékízt.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »