Káposztasaláta recept

Hozzávalók:
- 1 fej káposzta
- cukor
- ecet
- őrölt kömény
- só
Elkészítése:
A káposztát negyedeljük, a torzsáját kivágjuk, és vékonyan felszeleteljük, vagy legyaluljuk. Besózzuk, és 1 órát állni hagyjuk.
5 dl vízhez ízlés szerint ecetet és cukrot adunk, megszórjuk őrölt köménnyel, és felforraljuk.
A lesózott káposztát jól kinyomkodjuk, egy tálba tesszük, és leforrázzuk a salátalével.
Ha kihűlt tálaljuk. Lezárt befőttes üvegben hűtőben hetekig eláll.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »