Káposztasaláta recept

Hozzávalók:
- 1 közepes fej káposzta
- 2 sárgarépa
- 1 közepes hagyma
- 220 g majonéz
- 375 g tejföl
- 1 ek citromlé
- 3-4 ek cukor
- csipet só
- bors
Elkészítése:
A káposztát és a sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A hagymát kis kockákra vádjuk. Akinek van, késes aprítóban az egészet felaprítjuk.
A tejföllel, majonézzel, sóval, cukorral, citromlével és borssal összekeverjük.
Itt érdemes megkóstolni és ízlés szerint még cukrozni, mert minden majonéz más.
Fogyasztás előtt egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »