Káposztasaláta recept

Hozzávalók:
- 1 közepes fej káposzta
- 2 sárgarépa
- 1 közepes hagyma
- 220 g majonéz
- 375 g tejföl
- 1 ek citromlé
- 3-4 ek cukor
- csipet só
- bors
Elkészítése:
A káposztát és a sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A hagymát kis kockákra vádjuk. Akinek van, késes aprítóban az egészet felaprítjuk.
A tejföllel, majonézzel, sóval, cukorral, citromlével és borssal összekeverjük.
Itt érdemes megkóstolni és ízlés szerint még cukrozni, mert minden majonéz más.
Fogyasztás előtt egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »