Három hagymás káposzta saláta recept

Hozzávalók:
- 0,5 fej káposzta
- 3 újhagyma
- 10 cm póréhagyma
- 1 marék metélőhagyma
- cukor
- ecet
- őrölt kömény
- só
Elkészítése:
A káposztát negyedeljük, a torzsáját kivágjuk, és vékonyan felszeleteljük, vagy legyaluljuk. Besózzuk, és 1 órát állni hagyjuk.
A hagymákat tetszőlegesen felszeleteljük. 5 dl vízhez ízlés szerint ecetet és cukrot adunk, megszórjuk őrölt köménnyel, és felforraljuk.
A lesózott káposztát jól kinyomkodjuk, egy tálba tesszük, leforrázzuk a salátalével. Hozzákeverjük a felszeletelt hagymákat. Tálalás előtt 1 órát pihentetjük.
Hidegen tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »