Jégcsapretek saláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- kevés jégcsapretek
- 1 alma
- méz
- kaliforniai paprika
- só
- olívaolaj
- almaecet
Elkészítése:
A jégcsapretket (nem kell meghámozni) vékony szeletekre szeletelem, majd az almát és a paprikát is.
Egy tálba helyezem és megsózom. Az olajat, ecetet, mézet összekeverem, ráöntöm a sáltára és már ehető is.
Tipp:
Nagyon gyorsan elkészíthető és valóban egészséges, amelybe szinte semmi kalória nincs. Annyit ehetsz, amennyit szeretnél
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »