Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hússaláta recept

Hússaláta
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 szál főtt sárgarépa
    • 2 szál főtt fehérrépa
    • 3 savanyú uborka
    • 1 alma
    • 20 dkg főtt karaj
    • kb 50 dkg majonéz
    • 2 evőkanál tejföl
    • 1 evőkanál mustár

    Elkészítése:

    A répát, a zöldséget, az uborkát, a hámozott almát és főtt húst tetszésszenti kockára vágjuk.

    A majonézt, a mustárt és a tejfölt összekeverjük.

    Az összevágott húst és a zöldségeket egy tálba tesszük, majd ráhalmozzuk a majonézes öntetet és összekeverjük. 2 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

    Önállóan vagy sültek, halak mellé kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá