Hússaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 szál főtt sárgarépa
- 2 szál főtt fehérrépa
- 3 savanyú uborka
- 1 alma
- 20 dkg főtt karaj
- kb 50 dkg majonéz
- 2 evőkanál tejföl
- 1 evőkanál mustár
Elkészítése:
A répát, a zöldséget, az uborkát, a hámozott almát és főtt húst tetszésszenti kockára vágjuk.
A majonézt, a mustárt és a tejfölt összekeverjük.
Az összevágott húst és a zöldségeket egy tálba tesszük, majd ráhalmozzuk a majonézes öntetet és összekeverjük. 2 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Önállóan vagy sültek, halak mellé kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »