Hússaláta recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 szál főtt sárgarépa
- 2 szál főtt fehérrépa
- 3 savanyú uborka
- 1 alma
- 20 dkg főtt karaj
- kb 50 dkg majonéz
- 2 evőkanál tejföl
- 1 evőkanál mustár
Elkészítése:
A répát, a zöldséget, az uborkát, a hámozott almát és főtt húst tetszésszenti kockára vágjuk.
A majonézt, a mustárt és a tejfölt összekeverjük.
Az összevágott húst és a zöldségeket egy tálba tesszük, majd ráhalmozzuk a majonézes öntetet és összekeverjük. 2 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Önállóan vagy sültek, halak mellé kínáljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.