Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Heringsmauz recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 félkilós üveg pácolt hering
    • 50 dkg hordós káposzta
    • 4-5 kemény  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 4 fej lila hagyma
    • 4 evőkanál olaj
    • 1 púpos kiskanál ételízesítő por

    Elkészítés:
    A heringet alaposan lecsepegtetjük, sőt le is öblítjük, majd gerincétől megszabadítjuk, és a halat ujjnyi csíkokra vágjuk. A káposztát — ha túl savanyú lenne — szintén átöblítjük, összevagdaljuk, a levét kinyomkodjuk, majd a hallal meg a karikákra vágott hagymával összekeverjük. A kemény  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSokból egyet félreteszünk, a többit nyolcért vágva, Szintén a káposztás halhoz adjuk. Ételízesítő-porral meg olajjal összekeverjük, jól behűtjük, és tálalás előtt a félretett kemény  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsal díszítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá