Három hagymás paradicsomsaláta recept

Hozzávalók:
- 50 dkg paradicsom
- 3 újhagyma
- 1 lila hagyma
- 1 salátahagyma
- 2 ek olívaolaj
- 3 dl víz
- cukor
- ecet
- só
Elkészítése:
A hagymákat felszeleteljük az újhagyma zöldjével együtt, de a zöld részt félretesszük.
A többit besózzuk, és 1 órát állni hagyjuk.
Tálban elkészítjük a salátalevet: 3 dl vízhez ízlés szerint ecetet és cukrot adunk. A lesózott hagymát jól kinyomkodjuk, és a salátalébe tesszük.
Elkeverjük, és rászeleteljük a paradicsomot. Tetejét megszórjuk az újhagyma zöldjével, és meglocsoljuk az olívaolajjal.
Tálalás előtt 1 órát pihentetjük.
A három hagymás paradicsomsaláta kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 1 g
Szénhidrát: 7 g
Zsír: 2 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »