Három hagymás paradicsomsaláta recept

Hozzávalók:
- 50 dkg paradicsom
- 3 újhagyma
- 1 lila hagyma
- 1 salátahagyma
- 2 ek olívaolaj
- 3 dl víz
- cukor
- ecet
- só
Elkészítése:
A hagymákat felszeleteljük az újhagyma zöldjével együtt, de a zöld részt félretesszük.
A többit besózzuk, és 1 órát állni hagyjuk.
Tálban elkészítjük a salátalevet: 3 dl vízhez ízlés szerint ecetet és cukrot adunk. A lesózott hagymát jól kinyomkodjuk, és a salátalébe tesszük.
Elkeverjük, és rászeleteljük a paradicsomot. Tetejét megszórjuk az újhagyma zöldjével, és meglocsoljuk az olívaolajjal.
Tálalás előtt 1 órát pihentetjük.
A három hagymás paradicsomsaláta kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 1 g
Szénhidrát: 7 g
Zsír: 2 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »