Hamis majonézes zöldborsó rántott hallal recept

Hozzávalók:
- 50 dkg zöldborsó (lehet fagyasztott is)
- 1 csomó újhagyma
- 2 pohár tejföl
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 ek citromlé
- 1 tk mustár
- 1 tk méz
- 0,5 dl száraz fehér bor
- őrölt fehér bors
- só
- 80 dkg panírozott tengeri hal, fagyasztott
Elkészítése:
A borsót enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük és lecsepegtetjük. Hagyjuk kihűlni.
A tejfölt elkeverjük a tojássárgájával, a citromlével, a mustárral, a mézzel és a borral. Sózzuk, borsozzuk és jól kikeverjük.
Az újhagymát a zöldjével együtt apróra vágjuk és a borsóval együtt a tejfölös öntethez adjuk. Átforgatjuk, hogy az öntet mindenhol érje a borsót, majd hűtőbe tesszük.
A halat fagyott állapotban bő, forró olajban kisütjük és a jól behűtött majonézes borsóval kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »