Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hamis majonézes zöldborsó rántott hallal recept

Hamis majonézes zöldborsó rántott hallal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg zöldborsó (lehet fagyasztott is)
    • 1 csomó újhagyma
    • 2 pohár tejföl
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 1 ek citromlé
    • 1 tk mustár
    • 1 tk méz
    • 0,5 dl száraz fehér bor
    • őrölt fehér bors
    • 80 dkg panírozott tengeri hal, fagyasztott

    Elkészítése:

    A borsót enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük és lecsepegtetjük. Hagyjuk kihűlni.

    A tejfölt elkeverjük a tojássárgájával, a citromlével, a mustárral, a mézzel és a borral. Sózzuk, borsozzuk és jól kikeverjük.

    Az újhagymát a zöldjével együtt apróra vágjuk és a borsóval együtt a tejfölös öntethez adjuk. Átforgatjuk, hogy az öntet mindenhol érje a borsót, majd hűtőbe tesszük.

    A halat fagyott állapotban bő, forró olajban kisütjük és a jól behűtött majonézes borsóval kínáljuk.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá