Hamis majonézes zöldborsó rántott hallal recept

Hozzávalók:
- 50 dkg zöldborsó (lehet fagyasztott is)
- 1 csomó újhagyma
- 2 pohár tejföl
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 ek citromlé
- 1 tk mustár
- 1 tk méz
- 0,5 dl száraz fehér bor
- őrölt fehér bors
- só
- 80 dkg panírozott tengeri hal, fagyasztott
Elkészítése:
A borsót enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük és lecsepegtetjük. Hagyjuk kihűlni.
A tejfölt elkeverjük a tojássárgájával, a citromlével, a mustárral, a mézzel és a borral. Sózzuk, borsozzuk és jól kikeverjük.
Az újhagymát a zöldjével együtt apróra vágjuk és a borsóval együtt a tejfölös öntethez adjuk. Átforgatjuk, hogy az öntet mindenhol érje a borsót, majd hűtőbe tesszük.
A halat fagyott állapotban bő, forró olajban kisütjük és a jól behűtött majonézes borsóval kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »