Gombás sajtsaláta recept

Elkészítése:
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és az olajon megdinszteljük. Rátesszük a szeletelt gombát,ízlés szerint sózzuk és 10-15 percig pároljuk a saját levében.
Tojásokat megfőzzük, megpucoljuk és felszeleteljük. Egy tálba tesszük a felszeletelt tojást, gombát és a kockára vágott sajtot. Rátesszük a tejfölt, a majonézt, a mustárt és óvatosan összekeverjük.
Tetejére díszítésként a főtt tojásból nyuszit készítünk. Egész bors a szemei és az orra, savanyú uborkákat ketté vágjuk, ezek lesznek a fülei és a tappancsa.
Retek szeletekkel és a saláta levelekkel a tál széleit díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »