Édeskömény saláta recept

Hozzávalók:
- 1 megtisztított édeskömény
- 1 megtisztított sárgarépa
- 1 alma
- 1 ek méz
- 3 ek frissen facsart citromlé
- 1 ek extra szűz olívaolaj
- 150 g szeletelt bacon
Elkészítése:
A díszítéshez tegyük félre az édeskömény zöldjét és az almából vágjunk 4 szeletet.
A bacon szeleteket süssük ropogósra és tegyük félre.
Az édesköményt, sárgarépát és a kicsumázott négy részre vágott almát uborka gyalun vékonyra szeleteljük.
Az öntethez keverjük össze a citromlevet, az olajat és a mézet, majd alaposan forgassuk össze a szeletelt összetevőkkel.
Halmozzuk a tál közepére, rakjuk körbe a baconnel és végül az édeskömény zöldjével díszítsük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »