Dán burgonyasaláta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya
- 4 dl kaukázusi kefir
- 1 ek. porcukor
- 1 ek. mustár
- só
- őrölt fekete bors
- 3 szál újhagyma
Díszítéshez:
- olívabogyó
- 1 db sárgarépa
- petrezselyemzöld
- pár szem kukorica
- 1 szelet párizsi
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük, majd leszűrjük, megpucoljuk és felkarikázzuk.
A kefirt elkeverjük a porcukorral, mustárral, sózzuk, borsozzuk. Az újhagymát felkarikázzuk és az öntethez keverjük.
A kihűlt burgonyát is hozzáadjuk és óvatosan átforgatjuk.
Egy tálba tesszük és a kép alapján vagy ízlés szerint díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.