Coleslaw – Amerikai káposztasaláta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 db fejes káposzta
- 1 db lila hagyma
- 2 db sárgarépa
- 3 dl joghurt
- 1 ek porcukor
- 1 csipet fehérbors
- 1 ek mustár
- 1 kávéskanál worchester szósz
- 1 kávéskanál só
- 2 ek vörösbor ecet
Elkészítése:
A káposztát vékonyan felszeletelem, a sárgarépát kis lyukú reszelőn lereszelem, a hagymát apróra vágom.
Az egészet egy salátás tálban összekeverem.
Egy kisebb tálban összekeverem a többi hozzávalót az ecet kivételével, majd az ecetet is elkeverem benne.
Végül az egészet ráöntöm a salátára elkeverem és fogyasztásig, de legalább 1 órát hűtőbe teszem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »










