Céklasaláta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 80 dkg cékla
- (alma)ecet
- cukor, só, köménymag, 5 dkg torma
Elkészítése:
A céklát megtisztítjuk, és bő vízben puhára főzzük, majd hideg vízben lehűtjük és meghámozzuk. Salátalevet készítünk a vízből, cukorból, sóból és az ecetből.(Ízlés szerint.)És ebbe a lébe tesszük a céklaszeleteket. A köménymagot megfőzzük, a tormát lereszeljük. A köménymag levét és a tormát hozzákeverjük a céklához, óvatosan, hogy ne törjön össze. Lehűtve tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.