Céklasaláta fokhagymás-pisztáciás rukkolaágyon recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 g ecetes cékla
- 1 csomag saláta mix (olyan amiban van rukkola is)
- 15-20 szem pisztácia
- 3 egesz fej fokhagyma
- olívaolaj
- só
- bors
- balzsamecet
- ecet
Elkészítése:
A saláta mixet megmosom, majd egy tálba teszem. A céklát apróra vágom, majd ráhelyezem a rukkolás salátára.
A pisztáciát meghámozom, majd ezt is a salátához adom. A fokhagymákat megpucolom, összezúzom és belekeverem a salátába.
Olívaolajjal és ízlés szerint balzsamecettel ízesítem. Sózom, majd friss borsot őrlök rá. Ha szükséges meg egy kis ecetet adok hozza
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »