Céklasaláta fokhagymás-pisztáciás rukkolaágyon recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 g ecetes cékla
- 1 csomag saláta mix (olyan amiban van rukkola is)
- 15-20 szem pisztácia
- 3 egesz fej fokhagyma
- olívaolaj
- só
- bors
- balzsamecet
- ecet
Elkészítése:
A saláta mixet megmosom, majd egy tálba teszem. A céklát apróra vágom, majd ráhelyezem a rukkolás salátára.
A pisztáciát meghámozom, majd ezt is a salátához adom. A fokhagymákat megpucolom, összezúzom és belekeverem a salátába.
Olívaolajjal és ízlés szerint balzsamecettel ízesítem. Sózom, majd friss borsot őrlök rá. Ha szükséges meg egy kis ecetet adok hozza
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »