Balzsamecetkrémes szívsaláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 db szívsaláta (20 dkg)
- 1/2 db kígyóuborka
- 4 db paradicsom
- balzsamecetkrém
- olívaolaj
Elkészítése:
A szívsalátát negyedelem, majd centis csíkokra vágom
Az uborkát hosszában negyedelem, majd vékonyan felszeletelem, paradicsomot apró kockára vágom.
A felaprított hozzávalókat salátás tálba teszem, meglocsolom balzsamecetkrémmel, olívaolajjal és elkeverem.
Fogyasztásig hűtőben teszem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »