Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ananászos epersaláta recept

Ananászos epersaláta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg eper
    • 1 ananászkonzerv
    • 2-3 evőkanál rum, vagy rum aroma
    • 2 dl tejszín
    • 1 kiskanál porcukor

    Elkészítése:

    Megmossuk, kicsumázzuk, majd négybe vágjuk az epreket.

    Hozzákeverjük a leszűrt ananászhoz, egy fél deci levet meghagyunk, ebben elkeverjük a rumot és ráöntjük a salátára.

    Hidegen, cukrozott tejszínhabbal tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá