Zabpelyhes tortilla csirkehússal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 150 g zabpehelyliszt
- só
- fokhagymapor
- 1 tk olívaolaj
- 300 ml forró víz
- 300 g csirkemell
- fűszerkeverék (tandoori masala, madras curry, só, bors, darált kömény, )
- vegyes saláta (paradicsom, retek, újhagyma, saláta,)
- joghurtos öntet (alacsony zsírtartalmú joghurt, fokhagyma, fűszerek)
Elkészítése:
A zabpehelylisztet összekeverjük a sóval, fokhagymaporral, olajjal és leforrázzuk a vízzel. Állni hagyjuk.
A csirkemellet felvágjuk vékony csíkokra, majd fűszerezzük ízlés szerint. Lisztezett felületen kisodorjuk a tortillákat, majd száraz teflonserpenyőben mindkét oldalán megsütjük.
Wokban megsütjük a húst, a kész tortillára halmozzuk. Tetejére vegyes salátát rakunk és leöntjük a joghurt öntettel. Tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »