Töltött rántott palacsinta, krokettel recept
Elkészítése:
A darált húsból pörköltet készítünk, ízlés szerint fűszerezzük, ha készen van, mixerrel kicsit pépesítjük.
A palacsintát kisütjük.
Megtöltjük a darált hússal, két oldalt behajtjuk, majd felülről is feltekerjük.
Panírozzuk.Kisütjük.
A kroketthez a krumplit megfőzzük, a kovásszal és a többi hozzávalóval összegyúrjuk. (ha nem elég a tej, lágyíthatjuk)
A palacsintát ízlés szerint tálalhatjuk vagy egészben, vagy szeletelve.
Jó étvágyat hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

