Rántott, töltött palacsinta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 15 darab sós palacsinta
- 30 dkg darált hús
- kis fej vöröshagyma
- 1 dl étolaj
- só, bors, majoránna
- 1 ek liszt
- 1 dl főzőtejszín
Panírozáshoz:
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- olaj a kisütéshez
Elkészítése:
A hagymát egy kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst és ízlés szerint ízesítjük. Megpirítjuk kicsit, majd a lisztet elkeverjük a tejszínben és felengedjük vele a húsos keveréket. Besűrítjük. A palacsintákat megtöltjük a hússal. Úgy hajtogatjuk, hogy a töltelék ne folyjon ki belőle és bepanírozzuk a szokásos módon. Forró olajban kisütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.