Mogyorókrémes, karamellás palacsinta recept

Hozzávalók:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 csapott evőkanál nádcukor
- 40 dkg liszt
- 4-5 dl tej
- mogyorókrém a tölteléknek
- toffifee a díszítéshez
- karamellaöntet a díszítéshez
- tejszínhab a díszítéshez
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral habosra kavarjuk, majd hozzáadjuk a lisztet. Ezeket összedolgozzuk és tej fokozott hozzáadásával lazítjuk a tésztát. A palacsinta tészta sűrűsségét egyénileg határozzuk meg.
A tésztát bevonatos palacsintasütőben egyenként kisütjük.
A palacsintákat megkenjük mogyorókrémmel és félbe, majd negyedbe hajtjuk.
Tálaláskor lecsorgatjuk karamellás öntettel és tejszínhabbal, toffifee-vel díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »