Mogyorókrémes, karamellás palacsinta recept

Hozzávalók:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 csapott evőkanál nádcukor
- 40 dkg liszt
- 4-5 dl tej
- mogyorókrém a tölteléknek
- toffifee a díszítéshez
- karamellaöntet a díszítéshez
- tejszínhab a díszítéshez
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral habosra kavarjuk, majd hozzáadjuk a lisztet. Ezeket összedolgozzuk és tej fokozott hozzáadásával lazítjuk a tésztát. A palacsinta tészta sűrűsségét egyénileg határozzuk meg.
A tésztát bevonatos palacsintasütőben egyenként kisütjük.
A palacsintákat megkenjük mogyorókrémmel és félbe, majd negyedbe hajtjuk.
Tálaláskor lecsorgatjuk karamellás öntettel és tejszínhabbal, toffifee-vel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »