Mogyorókrémes, karamellás palacsinta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 csapott evőkanál nádcukor
- 40 dkg liszt
- 4-5 dl tej
- mogyorókrém a tölteléknek
- toffifee a díszítéshez
- karamellaöntet a díszítéshez
- tejszínhab a díszítéshez
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral habosra kavarjuk, majd hozzáadjuk a lisztet. Ezeket összedolgozzuk és tej fokozott hozzáadásával lazítjuk a tésztát. A palacsinta tészta sűrűsségét egyénileg határozzuk meg.
A tésztát bevonatos palacsintasütőben egyenként kisütjük.
A palacsintákat megkenjük mogyorókrémmel és félbe, majd negyedbe hajtjuk.
Tálaláskor lecsorgatjuk karamellás öntettel és tejszínhabbal, toffifee-vel díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.