Mangós palacsinta recept

Elkészítése:
Egy tálba beletesszük a lisztet, a tojásokat és habverővel elkeverjük, úgy, hogy közben apránként adagoljuk a tejet hozzá. Csipet sóval, aromával ízesítjük, olajat öntünk hozzá, a citrom héját is belereszeljük. Jól elkeverjük csomómentesre, és állni hagyjuk 30 percig a hűtőben.
Serpenyőt forrósítunk, ecsettel kevés olajat kenünk rá, és a nem túl sűrű masszából kisütjük a palacsintákat.
A mangót almareszelőn lereszeljük a magjáig és a barna cukrot hozzáadjuk, fűszerekkel ízesítjük. Feltesszük egy edényben forralni, citromlevet öntünk rá, és lehűtjük. Megkenjük vele a palacsintákat, feltekerjük, és tálaljuk.
Porcukorral meghintve tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »