Mangós palacsinta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Elkészítése:
Egy tálba beletesszük a lisztet, a tojásokat és habverővel elkeverjük, úgy, hogy közben apránként adagoljuk a tejet hozzá. Csipet sóval, aromával ízesítjük, olajat öntünk hozzá, a citrom héját is belereszeljük. Jól elkeverjük csomómentesre, és állni hagyjuk 30 percig a hűtőben.
Serpenyőt forrósítunk, ecsettel kevés olajat kenünk rá, és a nem túl sűrű masszából kisütjük a palacsintákat.
A mangót almareszelőn lereszeljük a magjáig és a barna cukrot hozzáadjuk, fűszerekkel ízesítjük. Feltesszük egy edényben forralni, citromlevet öntünk rá, és lehűtjük. Megkenjük vele a palacsintákat, feltekerjük, és tálaljuk.
Porcukorral meghintve tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.