Húsos palacsinta recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 0.5 kg liszt
- 1l tej
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- csipetnyi só
- olaj
- kk cukor
- 0.5 kg sertés darálthús
- 1 fej vörös hagyma
- só
- bors
- delikát
- pici pirospaprika
- zsemlemorzsa, liszt, tojás a panírozáshoz
Elkészítése:
Elkészítem a palacsinta tésztát:
A lisztet, a tejet, a sót, a cukrot, az olajat és a két tojást simára keverem, majd palacsintákat sütök belőle. Nem baj, ha egy kicsit vastagabb. Közben a darált húsból pörköltet készítek. Amikor kész a pörkölt leöntöm a levét, hogy a hús száraz legyen. Mikor ez is megvan, akkor egyenként megtöltjük a palacsintákat kb 1 e.k hússal és felgöngyöljük, mint a töltött káposztát. A két végét becsináljuk, hogy nehogy szétessen. A lisztbe a tojásba a zsemlemorzsába megforgatjuk és forró olajban kisütjük aranybarnára. Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.