Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húsos palacsinta recept

Húsos palacsinta
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 0.5 kg liszt
    • 1l tej
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • csipetnyi só
    • olaj
    • kk cukor
    • 0.5 kg sertés darálthús
    • 1 fej vörös hagyma
    • bors
    • delikát
    • pici pirospaprika
    • zsemlemorzsa, liszt, tojás a panírozáshoz

    Elkészítése:

    Elkészítem a palacsinta tésztát:

    A lisztet, a tejet, a sót, a cukrot, az olajat és a két tojást simára keverem, majd palacsintákat sütök belőle. Nem baj, ha egy kicsit vastagabb.  Közben a darált húsból pörköltet készítek. Amikor kész a pörkölt leöntöm a levét, hogy a hús száraz legyen. Mikor ez is megvan, akkor egyenként megtöltjük a palacsintákat kb 1 e.k hússal és felgöngyöljük, mint a töltött káposztát. A két végét becsináljuk, hogy nehogy szétessen. A lisztbe a tojásba a zsemlemorzsába megforgatjuk és forró olajban kisütjük aranybarnára. Jó étvágyat hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá