Habos palacsinta recept

Elkészítése:
A palacsinta hozzávalóit összekeverem. A tojásoknak csak a sárgájukat használom fel, mivel a fehérje kell a töltelékbe. A palacsintákat kisütöm és üresen feltekerem, majd vékonyra szeletelem. Egy jénait vékonyan vajjal kikenek, majd a palacsinta metéltet beleszórom. A metéltre teszem a darált diót és a mazsolát. A tojások fehérjét gőz felett lekvárral és cukorral kemény habbá verem és a diót tetejére teszem. Nem túl forró sütőben kicsit átsütöm, addig amíg a hab teteje nem lesz egy picit színes.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Levesrajongók álomválogatása – 12 tápláló és finom leves, ha valami meleget ennél
A levesek igazi komfortfogások – legyen szó füstölt kolbászos bablevesről,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.04. csütrötök
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
A mézen túl: a méhpempő valódi szuperélelmiszer, amit még kevesen ismernek (x)
Kevesen tudják, hogy a méhkaptár igazi értéke nemcsak a mézben rejlik, hane
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »