Habos palacsinta recept

Elkészítése:
A palacsinta hozzávalóit összekeverem. A tojásoknak csak a sárgájukat használom fel, mivel a fehérje kell a töltelékbe. A palacsintákat kisütöm és üresen feltekerem, majd vékonyra szeletelem. Egy jénait vékonyan vajjal kikenek, majd a palacsinta metéltet beleszórom. A metéltre teszem a darált diót és a mazsolát. A tojások fehérjét gőz felett lekvárral és cukorral kemény habbá verem és a diót tetejére teszem. Nem túl forró sütőben kicsit átsütöm, addig amíg a hab teteje nem lesz egy picit színes.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »