Gazdag palacsinta recept

Elkészítése:
A palacsintatészta hozzávalóit csomómentesre kikeverjük és a palacsintákat kisütjük.
A besamel készítése:
A margarint egy kis lábasban felolvasztjuk, a liszttel zsemleszínűre pirítjuk, majd a tejjel felengedjük és felfőzzük.
Amikor egy kicsit hűl, 1 db tojással és a tejföllel simára keverjük.
A gombát olajon megpároljuk és besamel 2/3 részébe keverjük.
A palacsintákat megtöltjük, kivajazott tepsibe tesszük,minden palacsinta tetejét lekenjük a besamel maradékkal,reszelt sajttal megszórjuk és 15 percig a sütőben sütjük.
Megjegyzés:
Nekem volz a fagyasztóban gombapörkölt lefagyasztva, azt olvasztottam ki.
A levét lecsepegtettem és ezt tettem a besamelmártásba.
Gazdagíthatjuk a tölteléket főtt, apróra vágott sonkával vagy gépsonkával is.
Nagyon finom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »