Gazdag palacsinta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Elkészítése:
A palacsintatészta hozzávalóit csomómentesre kikeverjük és a palacsintákat kisütjük.
A besamel készítése:
A margarint egy kis lábasban felolvasztjuk, a liszttel zsemleszínűre pirítjuk, majd a tejjel felengedjük és felfőzzük.
Amikor egy kicsit hűl, 1 db tojással és a tejföllel simára keverjük.
A gombát olajon megpároljuk és besamel 2/3 részébe keverjük.
A palacsintákat megtöltjük, kivajazott tepsibe tesszük,minden palacsinta tetejét lekenjük a besamel maradékkal,reszelt sajttal megszórjuk és 15 percig a sütőben sütjük.
Megjegyzés:
Nekem volz a fagyasztóban gombapörkölt lefagyasztva, azt olvasztottam ki.
A levét lecsepegtettem és ezt tettem a besamelmártásba.
Gazdagíthatjuk a tölteléket főtt, apróra vágott sonkával vagy gépsonkával is.
Nagyon finom.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.