Gazdag palacsinta recept

Elkészítése:
A palacsintatészta hozzávalóit csomómentesre kikeverjük és a palacsintákat kisütjük.
A besamel készítése:
A margarint egy kis lábasban felolvasztjuk, a liszttel zsemleszínűre pirítjuk, majd a tejjel felengedjük és felfőzzük.
Amikor egy kicsit hűl, 1 db tojással és a tejföllel simára keverjük.
A gombát olajon megpároljuk és besamel 2/3 részébe keverjük.
A palacsintákat megtöltjük, kivajazott tepsibe tesszük,minden palacsinta tetejét lekenjük a besamel maradékkal,reszelt sajttal megszórjuk és 15 percig a sütőben sütjük.
Megjegyzés:
Nekem volz a fagyasztóban gombapörkölt lefagyasztva, azt olvasztottam ki.
A levét lecsepegtettem és ezt tettem a besamelmártásba.
Gazdagíthatjuk a tölteléket főtt, apróra vágott sonkával vagy gépsonkával is.
Nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »