Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Görög bifsztek recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg darált marhafelsál
    • 4 dkg rizs
    • 1 nagy fej reszelt vöröshagyma
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 3 evőkanál olaj
    • 1 gerezd tört fokhagyma
    • 1 kis doboz paradicsompüré
    • őrölt bors
    • csipetnyi cukor
    • rozmaring

    Elkészítés:
    A húst összegyúrjuk a félig megfőtt rizzsel, a hagyma felével, az összezúzott fokhagymával, a tojássárgájával, sóval meg borssal. Négy lapos szeletet formálunk belőle, az olajban megsütjük, majd kiszedjük, és forró tálra tesszük. A visszamaradt olajban a maradék hagymareszeléket megpirítjuk, a paradicsompürét beletesszük, kétszer annyi vízzel felengedjük, és sóval, borssal, egy csipet cukorral meg rozmaringgal fűszerezzük. A mártást összeforraljuk, a hússzeletekre öntjük, és rizzsel körítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá