Szegedi tejfölös lepény recept
							Galéria (1)
			
				
					
						
							
								
							
							
						
					
				
			
			
                                    Ők is elkészítették
 
                            Nehézségi szint:
		Kezdőknek
	Elkészítési idő:
		60 perc
	Mennyiség:
		4 fő részére
	Mennyibe kerül?
		Olcsó
	Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A kizsírozott tepsibe nyomkodjuk.
A krém hozzávalóit simára kikeverjük és a tésztára öntjük. Megszórjuk mazsolával és 170 fokra melegített sütőben kb 40 perc alatt készre sütjük.
Egyszerű,gyors,finom sütemény.
                        Forrás: https://csokolade.network.hu
                    
                            Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
 
											
											
 
 