Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Spárga sonkával recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg spárga
    • 25 dkg sonka
    • 2 evőkanál olaj
    • 5 dkg vaj
    • 1 evőkanál liszt
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 1 dl tejföl
    • 5 dkg reszelt sajt
    • kiskanálnyi cukor

    Elkészítés:
    A megtisztított, hüvelyknyi darabokra vágott spárgát sós-cukros vízben megfőzzük, és leszűrjük. A vékonyra szelt sonkát olajban kisütjük, és a felével kibélelünk egy tűzálló tálat. Belefektetjük a megfőtt spárgát, és a következő mártással öntjük le: a vajból meg a lisztből világos rántást készítünk, a spárgalével felengedjük, és tejföllel gazdagítjuk. Végezetül az egészet befedjük a sonka másik felével, sajttal meghintjük, és a sütőben megpirítjuk a tetejét.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá